Over onze opladers

Omdat de batterijen van smartphones vaak niet langer dan een dag meegaan, wordt het opladen van je telefoon steeds belangrijker. We bieden opladers in alle soorten, maten en merken, omdat we geloven dat je nooit genoeg opladers kunt hebben. Een in de tas, op het werk, in de slaapkamer en een in de woonkamer naast de bank. Het is handig om een ​​oplader in de buurt te hebben, want we willen tegenwoordig allemaal altijd bereikbaar zijn. Bent u tijdelijk afwezig als ondernemer? Het kan heel goed zijn dat de prospect al naar iemand anders is gegaan omdat je de telefoon even niet hebt kunnen opnemen. Daarom zijn extra opladers erg belangrijk.

Onze visie

Overal toepasbaar en inzetbaar

Onze selectie omvat draadloze opladers, autoladers, magnetische opladers, reisopladers en meer. We hebben de perfecte oplader voor thuis, op kantoor, op reis of op school.

Wat betekent stroomsterkte voor telefoonopladers?

Telefoon- en tabletopladers leveren allemaal een uitgangsspanning van ongeveer 5V. De stroomsterkte die opladers kunnen leveren, varieert echter. De maximale laadstroom die de lader kan leveren wordt aangegeven in ampère (A) of milliampère (mA). Laders met stromen van ongeveer 1 A (of 1000 mA) worden beschouwd als standaardladers. Laders die een stroom leveren van minimaal 2A (2000mA) zijn snelladers. De meeste tablets kunnen alleen worden opgeladen met een snellader. In de beschrijving staat altijd de stroom die de lader levert.

Nieuwe generatie laders USB-C

Deze nieuwe USB-C-technologie verandert alle soorten connectoren. Hoe? Fabrikanten zullen in de toekomst overstappen op deze nieuwe USB-C connector. 1 stekker voor al je apparaten! Oudere kabels konden maximaal 9 watt aan, maar de nieuwe USB-C kan 100 watt aan bij 20 volt! Als u van plan bent om dit nieuwere type USB te gebruiken, kunt u ook genieten van overdrachtssnelheden tot 8 Gbps (1,25 GB per seconde). USB 2.0 bereikte slechts 60 MB per seconde. Praktisch betekent dit dat je nu je telefoon, tablet en zelfs laptop kunt opladen met deze USB-C 3.1! Daarnaast is het mogelijk om data te versturen. Als je op zoek bent naar een USB-C oplader, dan ben je hier aan het goede adres.